Campursari

Chords, Hendra Kumbara – Yowis

mm

Published

Chords, Hendra Kumbara – YowisIntro: Bb C Am Dm | Gm C F-Fsus4-F F Am Yowis!.. ben dadi kenangan Dm Am Yowis!.. mung ning...
Sumber Video
Intro: Bb C Am Dm | Gm C F-Fsus4-F

  F                  Am
Yowis!.. ben dadi kenangan
  Dm                      Am
Yowis!.. mung ning angan angan
Bb                Bbm
tresno sing tak gadang
            F           Dm
mung mandeg ning tengah ndalan
 Gm      C         F    Bbm
aku kowe wis ora sejalan..

 F                 Am
Yowis!.. ben dadi cerito
 Dm                       Am
yowis!.. mung sak kedep moto
Bb          Bbm 
janjimu ra ori
       F   -C/E Dm
jebule mung KW siji
     Gm           C         F
jare tulus jebule mung apus-apus..

Bb      C      Am       Dm
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis
Bb      C
aku.. kangen..
Am               Dm
ning mung tak pendem
Gm              C           F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff:
 F                       Bb
 opo.. meneh sing mbok goleki
 C                          F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 opo.. mergo wong ora nduwe
 C                      F
 kowe nganti tego ninggalake
 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                      (F)
 kabeh wis ono sing ngatur..

Music: F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C | Gm Am Bbm C..

Bb      C      Am       Dm
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis
Bb      C
aku.. kangen..
Am               Dm
ning mung tak pendem
Gm              C           F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff:
 F                       Bb
 opo.. meneh sing mbok goleki
 C                          F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 opo.. mergo wong ora nduwe
 C                      F
 kowe nganti tego ninggalake
 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                       F
 kabeh wis ono sing ngatur..

 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                       F  Bbm F
 kabeh wis ono sing ngatur..

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement