Campursari

Chords, Hendra Kumbara – Dino Liyane (Cover By Niken Ira)

Published

on

Sumber Video
Intro: F G Em Am F Fm
 
Verse 1:
    C          G          Am
Nyuwun sewu, Bapak kalih Ibu
   F           Em          Dm
Dinten niki mboten siyos mantu
         G        F
Pancen kahanane angel
        Em      Am
Wes ora biso dieyel
          Dm
Timbang Corona ne nyebar
         Fm        G
Ndonyane sansoyo ambyar
 
Verse 2:
   C            G          Am G
Nyuwun sewu, konco lan sedulur
  F         Em          Dm
Resepsiku kepekso tak undur
        G        F
Senajan wes DP dekor
         Em    C      Am
Katering lan kabeh vendor
       Dm
Akhire kudu tak cancel
          Fm      G
Ketimbang aku dicekel
 
Reff:
         C          E7
Gusti, kulo salah nopo
       Am         C7
Rabine kok dibatalno
           F            Em
Wes kadung nyebar undangan
        Dm        G
Malah Corona menyerang
0         C            E7
Gusti, kulo sampun ikhlas
        Am         C7
Keterak Covid songolas
           F         C
Yen pancen ngene dalane
            Dm      G
Tak nggolek dino liyane
      F         G
Mugio angsal hidayah
       Em        Am
Rabiku ra kudu mewah
             Dm        G        C
Seng penting Sakinah Mawadah Warahmah
 
Interlude: Fm G# A#
 
Verse 3:
   C            G          Am G
Nyuwun sewu, konco lan sedulur
  F         Em          Dm
Resepsiku kepekso tak undur
        G        F
Senajan wes DP dekor
         Em    C      Am
Katering lan kabeh vendor
       Dm
Akhire kudu tak cancel
          Am      G
Ketimbang aku dicekel
 
Reff:
         C          E7
Gusti, kulo salah nopo
       Am         C7
Rabine kok dibatalno
           F            Em
Wes kadung nyebar undangan
        Dm        G
Malah Corona menyerang
         C            E7
Gusti, kulo sampun ikhlas
        Am         C7
Keterak Covid songolas
           F         C
Yen pancen ngene dalane
            Dm      G
Tak nggolek dino liyane
 
Outro:
         C          E7
Gusti, kulo salah nopo
       Am         C7
Rabine kok dibatalno
           F            Em
Wes kadung nyebar undangan
        Dm        G
Malah Corona menyerang
         C  E Am       E7
Gusti, kulo sampun ikhlas
           F         Em
Yen pancen ngene dalane
            Dm      G
Tak nggolek dino liyane
      F         G
Mugio angsal hidayah
       Em        Am
Rabiku ra kudu mewah
             Dm        G        C
Seng penting Sakinah Mawadah Warahmah
             Dm        G        Cmaj7
Seng penting Sakinah Mawadah Warahmah

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement