Campursari

Chords, Arda – Kagem Ibu

Published

on

Chords, Arda – Kagem IbuIntro: Bb F/A Gm Dm D# Bb F.. | Gm Dm D# Dm Cm F Bb F.. Bb F/A Gm...
Sumber Video
Intro: Bb F/A Gm Dm D# Bb F.. | Gm Dm D# Dm Cm F Bb F.. Bb F/A GmIbu.. wis kepenak panggonmuDm D#Pancen wis pastine Bb Cm FTak ikhlaske nggonmu ninggal aku.. Bb F/A GmIbu.. ora kendat nggonaku Dm D#Aku ra lali waktu Bb Cm FTerus yen isih ono nyawaku..Cm F Bb F/A Gm Tak eling tresno lan ngendikamuD# F Bb F Sing nggawe tentrem batinku..*) Bb F/A GmIbu.. beninge koyo wudhu Dm D#Sing nentremke atiku Bb Cm FSak ben eling kabeh ngendikamu.. Bb Cm FIbu.. ora lali nyuwunku Dm D#Impenono aku.. Bb Cm Fsenajan sedelok j'roning kangenku#)Cm F Bb -F/A Gm Oh ibu, wis kepenak panggonmuD# F Bb Sedoyo mung nenggo waktuMusic: Cm F Bb Gm D# F Bb..Reff: F Ning angan-anganku Bb Tak gegem welingmu D# F Tak ugemi nganti seprene Bb Ora lali F D Saben wayah bengi Gm Soyo ceto ngendikmu D# F Ngelingake pungkasan Bb F Ketemu ibu..*) Bb F/A GmIbu.. beninge koyo wudhu Dm D#Sing nentremke atiku Bb Cm FSak ben eling kabeh ngendikamu.. Bb Cm FIbu.. ora lali nyuwunku Dm D#Impenono aku.. Bb Cm Fsenajan sedelok j'roning kangenku#)Cm F Bb -F/A Gm Oh ibu, wis kepenak panggonmuD# F Bb Sedoyo mung nenggo waktuMusic: Cm F Bb Gm D# F Bb..Reff: F Ning angan-anganku Bb Tak gegem welingmu D# F Tak ugemi nganti seprene Bb Ora lali F D Saben wayah bengi Gm Soyo ceto ngendikmu D# F Ngelingake pungkasan Bb Gm Ketemu ibu D# F Ngelingake pungkasan Bb Bb Ketemu ibu..

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement