Campursari

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku

Published

on

Sumber Video

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement